Menu Sluiten

Dé organisatie voor inkoopsamenwerking in De Kempen

Over ISK

ISK is de organisatie voor  inkoopsamenwerking in de westelijke Kempen, bestaande uit de gemeenten Eersel, Bladel, Reusel – de Mierden en Bergeijk.

De vereniging ISK is een gezamenlijk initiatief van de ondernemersverenigingen Ondernemend Eersel (Eersel), OBGB (Bladel), OVBRM (Reusel – de Mierden), en POB (Bergeijk). Alle leden van deze vier ondernemersverenigingen kunnen vrijblijvend gebruik maken van de voordelen die de projecten van ISK hun bieden.

Ook is op initiatief van de vier ondernemersverenigingen, het Kempisch Ondernemers Platform (KOP) opgericht om de belangen van de Kempische ondernemers te behartigen. Klik hier voor meer informatie over KOP.

Voor meer informatie over de projecten van ISK, kijk bij Inkoopprojecten of klik hier.

Aangesloten ondernemersverenigingen

Bestuur

Het bestuur van ISK wordt gevormd door ondernemers welke zijn aangesloten bij Ondernemend Eersel, OBGB, OVBRM en POB. Hiernaast ziet u een overzicht van de bestuursleden. Zij zijn bereikbaar via info@iskempen.nl 

Voorzitter

Adriaan Burgmans
POB

Vice-voorzitter

Walter Sleegers
OBGB

Penningmeester

Walter van de Ven
Ondernemend Eersel

Bestuurslid

Michiel de Graaff
Ondernemend Eersel

Bestuurslid

Joost Gijsbers
OBGB

Bestuurslid

Mariska Aarts
Ondernemend Eersel

Bestuurslid

Bart van Herk
OVBRM

Bestuurslid

Wil Daris
POB

Kom in contact

Heb je vragen over de inkoopprojecten of over onze organisatie? Neem dan contact met ons via onderstaande button. We staan u graag te woord!