Menu Sluiten

Koffie | Fortune Coffee regio Hapert

Koffie

Vanaf 1 oktober 2018 kunnen ISK-leden gebruik maken van de raamovereenkomst die ISK met Fortune Coffee regio Hapert sloot. Na een uitgebreide tender, waarbij een smaaktest uiteraard niet ontbrak, besloot het ISK-bestuur zaken te gaan doen met Antonie Loonen van Fortune Coffee regio Hapert. 

Antonie Loonen van Fortune Coffee Regio Hapert gaat een ‘advies op maat’ geven aan de aangesloten bedrijven op het gebied van koffie: ‘We bieden een prachtig product en we zorgen voor heerlijke én eerlijke koffie. Dat laatste vinden we minstens zo belangrijk. Want om te kunnen genieten van goede koffie, moet je ook zeker weten dat deze eerlijk tot stand is gekomen. Zonder onnodige belasting van het milieu of uitbuiting van mensen. Dan smaakt de koffie veel beter!.’

Antonie Loonen vierde in 2017 het vijfjarig lustrum van Fortune Coffee regio Hapert en verzorgt inmiddels voor veel bedrijven in de regio de koffie in kantines, wachtruimtes en kantoren. Koffie, thee en ook melk, suiker en alle andere toebehoren worden door Loonen en zijn personeel tot in de keukenkast geleverd en ook het onderhoud van de koffieapparaten is in goede handen. 

Er zijn afspraken gemaakt dat lidbedrijven op basis van de jaarlijkse afname een krediet ontvangen om daarmee ingrediënten zoals koffie, thee of andere zaken aan te schaffen. De dienstverlening van Fortune Coffee houdt daarnaast (standaard) in dat er te alle tijde sprake is van gratis onderhoud en geen voorijkosten. Fortune Coffee is binnen een werkdag (of eerder) ter plaatse.

www.fortune.nl/regio/regio-hapert-17.html 

Fortune Coffee regio Hapert

Adres
Raambrug 12
5531 AG Bladel

Telefoon
0497-845 113

E-mail
hapert@fortune.nl

Website
www.fortune.nl/regio/regio-hapert-17.html 

Kom in contact met ISK

Heb je vragen over de inkoopprojecten of over onze organisatie? Neem dan contact met ons via onderstaande button. We staan u graag te woord!