Menu Sluiten

Heftruckcursussen | V-Tas

Heftruckcursussen

Inkoop Samenwerking de Kempen heeft een samenwerkingsovereenkomst met lidbedrijf V-Tas uit Bladel voor wat betreft het geven van heftruckcursussen.

V-Tas, met de “V” van “Vakbekwaambeheid” biedt in samenwerking met ISK onderstaande cursus aan voor werknemers van ISK-leden (data in overleg met ISK-leden en V-Tas)::
– Heftruckopleiding volgens (IS-001 Vorkheftruckbestuurder) van 1 dag (tijden in overleg).
– Opleidingslocatie: op locatie van V-Tas in Bladel (’s ochtends theoriegedeelte) en Arendonk (B) (’s middags praktijkgedeelte), of in-company.
– Samenstelling van de groepen gebeurt in overleg met V-Tas; voor in-company-trainingen geldt een minimum van 4 personen per machine.
De opleiding is bedoeld voor warehouse-, magazijn- en expeditie-medewerkers met heftruckervaring, die (incidenteel) met de heftruck werken (minimum leeftijd is 16 jaar) en is met name gericht op de praktijk. Gegeven door ervaren en goed opgeleide docenten! Mocht u interesse hebben voor de aanzienlijk uitgebreidere cursus Intern Transport, dan kunt u contact opnemen met V-Tas.
Aan het einde van de opleidingsdag wordt een praktijk- en een theorie-examen afgenomen. Bij goed gevolg ontvangt de cursist een certificaat en een vakbekwaamheidspas (met geldigheidsduur van vijf jaar).

De kosten voor deze opleiding bedragen normaliter € 250,= per persoon; ISK-leden betalen slechts € 190,= per persoon! Inhoudelijke informatie over deze cursus vindt u hier. Aanmelden kan door middel van het retourneren van dit formulier (per fax, post of email) of per telefoon via John van Oers. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met John van Oers van V-Tas (tel. 0497-331033 / 06-55831314; info@v-tas.nl) of met Suzanne van Gompel (suzanne@iskempen.nl).

V-TAS

Adres
Nijverheidsstraat 2
5531 AA, Bladel

Telefoon
0497-360 305

06-55831314

E-mail
info@v-tas.nl

Website
www.v-tas.nl

Kom in contact met ISK

Heb je vragen over de inkoopprojecten of over onze organisatie? Neem dan contact met ons via onderstaande button. We staan u graag te woord!