Menu Sluiten

BHV-opleidingen | Verrijt

Verrijt BHV-opleidingen

Denk Veilig, Denk Verrijt!

Werknemers zetten zich in voor hun werkgever. Alleen al vanwege die inzet, verdienen werknemers een veilige werkplek. Een van de basiszaken in een bedrijf moet zijn dat het doel is dat hun werknemers weer veilig thuiskomen en op de hoogte zijn van de procedures bij een calamiteit, Verrijt Fire & Safety wil bedrijven daarom op het gebied van arbeidsveiligheid zo breed en zo goed mogelijk ontzorgen.

Binnen onze BHV trainingen staat echte en eigen veiligheid op nummer één. Wij doen niet aan schijnveiligheid. Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat jij als cursist na onze trainingen precies weet wat je moet doen wanneer het nodig is.

Wij bieden, naast de klassikale trainingen, ook een onlinetraining aan die je op een voor jou geschikt moment kunt doorlopen. Het behalen van de onlinetraining is je toegangsticket voor de praktijkcursus. Vervolgens ben je voor de herhaal-praktijkcursus maar een halve dag weg van je werkplek. Kortom, gebruiksgemak en tijdswinst!

Wil jij meer weten over de geldende afspraken m.b.t. BHV-trainingen en wat de verplichtingen zijn rondom de BHV-taken binnen jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!  

Verrijt Fire & Safety
De Run 4413
5503 LS Veldhoven
info@verrijt.nl
www.verrijt.nl

Verrijt Fire & Safety

Adres
De Run 4413
5503 LS Veldhoven

Telefoon
040 209 24 84

E-mail
info@verrijt.nl

Website
www.verrijt.nl

Kom in contact met ISK

Heb je vragen over de inkoopprojecten of over onze organisatie? Neem dan contact met ons via onderstaande button. We staan u graag te woord!