Menu Sluiten
Nieuws

Saasen Groep is samenwerkingspartner voor de RI&E

De RI&E is een wettelijke verplichting voor ieder bedrijf, deze moet altijd actueel zijn. In de RI&E staan de risico’s die voor kunnen komen binnen een bedrijf met het daarbij behorende plan van aanpak en de verantwoordelijkheden per persoon. Saasen kan organisaties helpen met zowel het opstellen als toetsen van de RI&E.

Lees verder »
Nieuws

Actie voor reiniging van zonnepanelen

Roefs is sterk vertegenwoordigd in de regio en kunnen hierdoor hun werkzaamheden combineren met andere projecten wat ervoor zorgt dat je een zeer passende prijs ontvangt. Voor ISK-leden hebben zij een speciale actie voor het reinigen van zonnepanelen (geldig tot en met 31 december 2024):

Lees verder »
Nieuws

Welkom, Joost!

Welkom, Joost! Maart 2024 Joost Gijsbers van Gijsbers Installatietechniek uit Bladel is sinds een jaar lid van O.B.G.B. en treedt vanuit die rol toe als

Lees verder »
Nieuws

Van Empel is overgenomen door Normec Group

Normec was onder de indruk van de positie en goed reputatie van Van Empel. De vele ervaring en expertise passen goed binnen de Normec Group. Voor ISK-leden verandert er niets en blijft de service zoals ze van Van Empel gewend zijn.

Lees verder »
Nieuws

VDP Office actie voor ISK-leden

3 MAANDEN GRATIS KOPIEERPAPIER
Pieter Verberne is mede-eigenaar van VDP Office. Zij zijn gespecialiseerd in verhuur, verkoop en technische service van Canon kantoormachines. VDP Office is sinds 2010 verbonden met ISK en is ervan overtuigd dat er veel ISK-leden aanzienlijk kunnen besparen op hun printkosten.

Lees verder »
Nieuws

Cursus Vertrouwenspersoon voor ISK-leden €295,-

Recent heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel tot de verplichtstelling van een vertrouwenspersoon aangenomen. De wet is bedoeld om de effectiviteit van vertrouwenspersonen te verbeteren bij het voorkomen en aanpakken van intimidatie en discriminatie op de werkplek.

Lees verder »

Kom in contact

Heb je vragen over één van de nieuwsitems? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!