Menu Sluiten
Nieuws

Welkom, Joost!

Welkom, Joost! Maart 2024 Joost Gijsbers van Gijsbers Installatietechniek uit Bladel is sinds een jaar lid van O.B.G.B. en treedt vanuit die rol toe als

Lees verder »
Nieuws

Van Empel is overgenomen door Normec Group

Normec was onder de indruk van de positie en goed reputatie van Van Empel. De vele ervaring en expertise passen goed binnen de Normec Group. Voor ISK-leden verandert er niets en blijft de service zoals ze van Van Empel gewend zijn.

Lees verder »
Nieuws

VDP Office actie voor ISK-leden

3 MAANDEN GRATIS KOPIEERPAPIER
Pieter Verberne is mede-eigenaar van VDP Office. Zij zijn gespecialiseerd in verhuur, verkoop en technische service van Canon kantoormachines. VDP Office is sinds 2010 verbonden met ISK en is ervan overtuigd dat er veel ISK-leden aanzienlijk kunnen besparen op hun printkosten.

Lees verder »
Nieuws

Cursus Vertrouwenspersoon voor ISK-leden €295,-

Recent heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel tot de verplichtstelling van een vertrouwenspersoon aangenomen. De wet is bedoeld om de effectiviteit van vertrouwenspersonen te verbeteren bij het voorkomen en aanpakken van intimidatie en discriminatie op de werkplek.

Lees verder »
Nieuws

ISK bedankt ISK penningmeester Walter van Ven

Sinds 2018 is Walter bevlogen bestuurslid en penningmeester bij ISK, afgevaardigde Ondernemend Eersel. Walter heeft altijd met grote inzet de financiële kant van ISK voor zijn rekening genomen. Een rol die Walter op het lijf geschreven was en waarbij ISK altijd op zijn stiptheid en nauwkeurigheid kon rekenen.

Lees verder »
Nieuws

ISK bedankt ISK voorzitter Wim van Eijk

ISK bedankt ISK voorzitter Wim van Eijk! Wim is één van de grondleggers van ISK en van onschatbare waarde geweest voor de ontwikkeling van dit inkoopcollectief. Na jaren van ongeëvenaarde betrokkenheid en passie heeft Wim het “bestuurstokje” met gepaste trots doorgegeven aan Adriaan Burgmans.

Lees verder »
Nieuws

Pallet inzameling – Laatste inzamelmoment

Vrijdag 30 juni a.s. van 10.00 tot 12.00 uur is de laatste keer dat je binnen de pilotperiode pallets kan inleveren aan de Hofstede 9-11 te Reusel (Truckwash). Moeite met het vervoeren van je pallets? Maak gebruik van de pallet ophaalservice aangeboden door Faes The Packaging People!

Aanmelden kan t/m 28 juni per mail aan suzanne@iskempen.nl

Lees verder »

Kom in contact

Heb je vragen over één van de nieuwsitems? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!