Menu Sluiten
Nieuws

ISK bedankt ISK penningmeester Walter van Ven

Recent heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel tot de verplichtstelling van een vertrouwenspersoon aangenomen. De wet is bedoeld om de effectiviteit van vertrouwenspersonen te verbeteren bij het voorkomen en aanpakken van intimidatie en discriminatie op de werkplek.

Lees verder »
Nieuws

ISK bedankt ISK voorzitter Wim van Eijk

ISK bedankt ISK voorzitter Wim van Eijk! Wim is één van de grondleggers van ISK en van onschatbare waarde geweest voor de ontwikkeling van dit inkoopcollectief. Na jaren van ongeëvenaarde betrokkenheid en passie heeft Wim het “bestuurstokje” met gepaste trots doorgegeven aan Adriaan Burgmans.

Lees verder »
Nieuws

Pallet inzameling – Laatste inzamelmoment

Vrijdag 30 juni a.s. van 10.00 tot 12.00 uur is de laatste keer dat je binnen de pilotperiode pallets kan inleveren aan de Hofstede 9-11 te Reusel (Truckwash). Moeite met het vervoeren van je pallets? Maak gebruik van de pallet ophaalservice aangeboden door Faes The Packaging People!

Aanmelden kan t/m 28 juni per mail aan suzanne@iskempen.nl

Lees verder »
Nieuws

Pallet inzameling

Pallets rond slingerend ….……. opgestapelde pallets tegen de omheining geplaatst waardoor inbraakgevoeligheid om de hoek komt kijken …..……. onnodige risico’s m.b.t. brandveiligheid …..……. gebruikte pallets …..…….

Lees verder »
Nieuws

Nieuwe accountmanager ISK

Aangenaam, mijn naam is Suzanne van Gompel, recent aangesteld als accountmanager van ISK. Na een prettige kennismaking met het ISK-bestuur kijk ik ernaar uit om de belangen van de aangesloten ondernemers te mogen behartigen.

Lees verder »
Nieuws

Cinergie Energie Monitor ontvangen?

Huidige ontwikkelingen op de energiemarkt blijven onderwerp van gesprek. Waar voorheen de inkoop van energie voor vele van ons slechts een “bijzaak” was, heeft het inmiddels een zodanig grote invloed op het financiële eindresultaat dat we veel meer dan voorheen onze focus hierop richten.

Lees verder »

Kom in contact

Heb je vragen over één van de nieuwsitems? Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord!