Menu Sluiten

Kantoorartikelen | Lyreco

Kantoorartikelen, Hygiëne producten, & PBM

ISK heeft voor haar leden een samenwerkingsovereenkomst met Lyreco Nederland voor wat betreft de levering van kantoorbenodigdheden, kopieerpapier, hygiënische producten, persoonlijke beschermingsmiddelen en computer-supplies.

Lyreco is hierdoor de partner voor al uw bedrijfsmaterialen op het gebied van hygiëne, persoonlijke bescherming (BPM) en kantoorartikelen. Zij zorgen dat uw bedrijfsvoering extra vlot verloopt, dankzij de service en ondersteuning bij het bestellen en leveren. Dankzij het ruime assortiment aan producten kunnen zij een vergaande en professionele ondersteuning bieden bij iedere stap in uw bedrijfsvoering. Het ‘one-stop-shop-concept’ bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld.

De hygiënische oplossingen bestaan niet alleen uit schoonmaakproducten en poetsmateriaal maar ook  complete washroom solutions zijn mogelijk. Lyreco neemt graag de tijd om samen met u te kijken naar uw persoonlijke wensen en mogelijkheden die daarin het best passend zijn.

Naast hygiënische producten bieden zij ook Persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsuitrusting aan. Zo kunnen zij u adviseren over beschermende kledij, veiligheidsuitrusting, EHBO materiaal en kluizen. Intersafe en Lyreco bundelen hun krachten op dit gebied en bieden u expertise om u de beste werkplek- en PBM-oplossingen te bieden voor ieder individueel veiligheidsvraagstuk in risicovolle omgevingen. Intersafe staat bekend om de diepgaande expertise op het vlak van veilig en gezond werken en maakt vooral het verschil met een uitgebreide ondersteunende dienstverlening. Dit alles nu beschikbaar via het sterke logistieke netwerk van Lyreco.

Een flink aantal ISK-leden hebben zich reeds aangemeld voor deelname en bestellen  kantoorbenodigdheden, hygiënische producten, persoonlijke beschermingsmiddelen en computer supplies bij Lyreco Nederland onder ISK-condities!

De interessante condities die Lyreco biedt zijn o.a.:

  • Voor een groot aantal artikelen zijn netto prijsafspraken gemaakt (door ons onderhandeld, scherp te noemen en alleen geldig voor ISK-leden).
  • Op de overige collectie van Lyreco Nederland ontvangt u daarnaast een korting in de vorm van een nettoprijs.
  • Orders die voor 17:00 bij Lyreco Nederland binnenkomen (via de bestelsite www.lyreco.nl zelfs tot 17:30 uur) zullen de volgende werkdag uitgeleverd worden.
  • De leveringen zijn voor ISK-leden altijd franco, ongeacht het bestelbedrag!
  • U heeft 1 vast aanspreekpunt binnen Lyreco die iedere werkdag voor u klaarstaat.
  • Alle bestellingen worden met eigen vervoer door eigen Lyreco chauffeurs geleverd om de hoogst mogelijke service te bieden, zoals desktop delivery.
  • Standaard krijgen alle ISK leden een einde maand facturatie met een verlengde betaaltermijn van 30 dagen.

U bezoekt de website via www.lyreco.nl , aanmelden als deelnemer kan door middel van een telefoontje of e-mail naar een van onderstaande contactpersonen:

  • Gera Kuperus, Sales Executive van Lyreco, te bereiken via telefoonnummer 06-47830416 of per mail via gera.kuperus@lyreco.com.  Website www.lyreco.nl
  • Mark Geven, PBM specialist Lyreco / Intersafe, te bereiken via telefoonnummer 06-54663369 of per email via Mark.geven@intersafe.eu
  • Suzanne van Gompel, Accountmanager ISK, tel. 06-52051592 suzanne@iskempen.nl.

Lyreco Nederland

Telefoon
+31(0)6 478 304 16

E-mail
gera.kuperus@lyreco.com

Website
www.lyreco.nl

Kom in contact met ISK

Heb je vragen over de inkoopprojecten of over onze organisatie? Neem dan contact met ons via onderstaande button. We staan u graag te woord!