Menu Sluiten

Glasvezel | Brofiber

Glasvezel op Kempische bedrijventerreinen

ISK ondersteunt het initiatief van twee ondernemende broers uit de Kempen: Tommy en Dennis Huijbregts. Zij hebben samen Brofiber opgericht en zien kansen en mogelijkheden voro de Kempen. Inmiddels is ‘de schop in de Kempische grond’ gegaan en is de aanleg van de basisbuis van Reusel naar Veldhoven (met aansluiting op het netwerk in Eindhoven) gereed. 

Glasvezel zorgt voor supersnel en stabiel internet. Brofiber is begin 2018 gestart met de aanleg van glasvezel in het buitengebied en inmiddels zijn industrieterreinen
– Sleutel, Bladel
– Kleine Hoeven, Reusel-De Mierden
– Haagdoorn, Meerheide 1, 2 en 3, Eersel
allen verglaasd. Meerdere industrieterreinen zullen volgen. Het uiteindelijke doel is om glasvezel voor iedereen in de regio mogelijk te maken.

Op www.brofiber.nl is op een Kempen kaart te zien dat een aantal ondernemers op bedrijventerreinen de Sleutel, Haagdoorn en Meerheide zich reeds ingeschreven hebben voor een glasvezelaansluiting van Brofiber!

Brofiber

Adres
Schepersweijer
35541 NN, Reusel

Telefoon
+31 653451030
+31 612903265

E-mail
info@brofiber.nl

Website
www.brofiber.nl

Kom in contact met ISK

Heb je vragen over de inkoopprojecten of over onze organisatie? Neem dan contact met ons via onderstaande button. We staan u graag te woord!