Menu Sluiten

Verzuim Support Brabant

Verzuimsupport

Door de samenwerking met VerzuimSupport Brabant kunnen leden opteren voor de maatwerkregeling, oftewel het ‘eigen regie-model’. De werkgever houdt hierbij zélf de regie bij de begeleiding van zieke werknemers. Uiteraard voldoet de werkgever met het eigen regie-model aan alle verplichtingen die op grond van de wet gesteld worden. VerzuimSupport Brabant ontzorgt en helpt werkgevers bij het adequaat uitvoeren van alle arbotaken en regels.

Het kantoor van VerzuimSupport Brabant staat in Bladel, waar ook de bedrijfsartsen spreekuur houden. VerzuimSupport Brabant heeft een proactieve en persoonlijke aanpak: de lijntjes zijn kort en er wordt snel geschakeld. Werkgevers én werknemers krijgen een casemanager die gedurende het hele traject hun aanspreekpunt blijft. Door de inzet van verzuimsoftware CompuCase wordt het verzuimproces begeleid en voldoet de werkgever aan de eisen van de Wet Verbetering Poortwachter. 

De samenwerking tussen ISK en VerzuimSupport Brabant biedt interessante voordelen voor de ISK-lidbedrijven. Nieuwe leden betalen geen aansluitkosten, krijgen korting op keuringen én de verzuimsoftware wordt gratis ingericht. Tot slot kunnen nieuwe leden kosteloos een opleiding tot preventiemedewerker volgen. Uiteraard is de Brabantse betrokkenheid bij VerzuimSupport Brabant altíjd gratis. Want persoonlijke aandacht, daar word je beter van! 

 

Meer informatie over VerzuimSupport Brabant vindt u hier. Voor vragen kom neem gerust contact op met Johan de Kort (06-25507030) of kom langs voor een kopje koffie!

Johan de Kort –  info@verzuimsupport.nl – www.verzuimsupport.nl

VerzuimSupport Brabant

Telefoon
06-25507030

E-mail
info@verzuimsupport.nl

Website
www.verzuimsupport.nl

Kom in contact met ISK

Heb je vragen over de inkoopprojecten of over onze organisatie? Neem dan contact met ons via onderstaande button. We staan u graag te woord!