ISK

Laatste nieuws:

Nieuwe accountmanager ISK - Suzanne van Gompel 31-10-22
  Beste leden en relaties van het ISK,   Aangenaam, mijn naam is ... »»
ISK webinar Energie - 21 oktober 2022 30-09-22
De zorgen rond de steeds hoger wordende stroom- en gasprijzen nemen toe. Inkoop ... »»
ISK en energie 22-03-22
In samenwerking met Cinergie koopt ISK verscheidene jaren collectief elektriciteit en ... »»
Betrokken verzuimbegeleiding voor ISK-lidbedrijven - 15-03-22
Onlangs heeft het nieuwe jaar zijn intrede gedaan. Niet zelden gaat deze nieuwe start ... »»
Samen met Lyreco naar betere arbeidsveiligheid 21-02-22
Arbeidsveiligheid houdt in dat een werknemer zijn taak kan uitvoeren, zonder ... »»
Inkoop-Samenwerking de Kempen

Glazen wassen
 

ISK heeft een samenwerkingsovereenkomst op het gebied van glazen wassen in samenwerking met Schoonmaakbedrijf Roefs (Bladel). Bij de start van dit project zijn een zestal schoonmaak/glazenwasbedrijven t.b.v. dit project door ISK benaderd en hebben ingeschreven door middel van offertes en een advies op maat voor het glazenwassen van een drietal panden van bedrijven in de regio. Ook is getoetst op aandachtspunten als prijs, referenties, kwaliteit van dienstverlening, en de invulling daarvan.

In het najaar van 2020 heeft opnieuw een tender plaatsgevonden, waarbij met name ook lokale aanbieders gevraagd zijn een aanbod te maken voor de aangesloten lidbedrijven van ISK. De uiteindelijke keuze is gevallen op Schoonmaakbedrijf Roefs. 
 

 

Schoonmaakbedrijf Roefs is vanaf 1993 een schoonmaak- en gevelrenovatiebedrijf

met momenteel 180 medewerkers, voornamelijk actief in de Kempen bij een klantenkring van ruim 4.000 klanten. Hoofdactiviteiten zijn interieurverzorging, glazenwas onderhoud en gevelrenovatie - en reiniging, maar ook het stoomcleanen van damwanden. 1 adres voor alles op schoonmaakgebied! Kijk op www.smbroefs.nl en www.roefsgevelrenovatie.nl voor meer informatie.

De volgende afspraken zijn gemaakt:

  • Er is sprake van een korting van 5% op de dienstverlening m.b.t. glazen wassen voor lidbedrijven. Voorwaarde daarbij blijft dat het lidbedrijf meldt bij Schoonmaakbedrijf Roefs dat er sprake is van een ISK-lidmaatschapsverband. 
  • Voor ISK-leden, die geen klant zijn bij Schoonmaakbedrijf Roefs wordt een advies op maat gemaakt (offerte).  Deze offertes liggen uiteraard in lijn met de offertes die eerder uitgebracht zijn t.b.v. dit collectief.

Meer informatie is te verkrijgen bij: 

Schoonmaakbedrijf Roefs
Mastbos 23 5531 MX Bladel
Telefoon 0497-388458
Email info@schoonmaakbedrijfroefs.nl