Menu Sluiten

CINERGIE ENERGIE MONITOR ONTVANGEN?

Huidige ontwikkelingen op de energiemarkt blijven onderwerp van gesprek. Waar voorheen de inkoop van energie voor vele van ons slechts een “bijzaak” was, heeft het inmiddels een zodanig grote invloed op het financiële eindresultaat dat we veel meer dan voorheen onze focus hierop richten. Goed geïnformeerd blijven is daarbij van cruciaal belang. Maar hoe?! De ontwikkelingen gaan zo snel, de markt is vaak zo ondoorzichtig, waar begin je?! De door Cinergie aangeboden energiemonitor biedt hiervoor mogelijkheden!
Cinergie is onze vaste ISK-partner en gespecialiseerd energieadviseur. Doormiddel van de monitor wordt steeds opnieuw inzicht geboden in de actuele situatie in de verschillende energiemarkten. Zowel tekstueel als cijfermatig worden zaken overzichtelijk weergegeven. Door Cinergie wordt er zowel een maandelijkse als een dagelijkse monitor per mail aangeboden.
Interesse om voortaan de Cinergie Energie Monitor te ontvangen? Meld je dan nu aan door een mail te sturen naar d.lusthof@cinergie.nl en blijf geïnformeerd over actuele ontwikkelingen op de energiemarkten!