ISK

Laatste nieuws:

Nieuwe accountmanager ISK - Suzanne van Gompel 31-10-22
  Beste leden en relaties van het ISK,   Aangenaam, mijn naam is ... »»
ISK webinar Energie - 21 oktober 2022 30-09-22
De zorgen rond de steeds hoger wordende stroom- en gasprijzen nemen toe. Inkoop ... »»
ISK en energie 22-03-22
In samenwerking met Cinergie koopt ISK verscheidene jaren collectief elektriciteit en ... »»
Betrokken verzuimbegeleiding voor ISK-lidbedrijven - 15-03-22
Onlangs heeft het nieuwe jaar zijn intrede gedaan. Niet zelden gaat deze nieuwe start ... »»
Samen met Lyreco naar betere arbeidsveiligheid 21-02-22
Arbeidsveiligheid houdt in dat een werknemer zijn taak kan uitvoeren, zonder ... »»
Inkoop-Samenwerking de Kempen

Afvalverwerking

 

 

 

Inkoop Samenwerking de Kempen heeft voor haar leden een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Container- en Afvaloverslagbedrijf P. van Erp & Zn. B.V. voor wat betreft de verwerking van uw afvalstromen. In de samenwerkingsovereenkomst zijn onder andere de prijzen vastgelegd voor het reguliere bedrijfsafval, papier en voor de verwerking van gevaarlijk afval. De vastgelegde prijzen zijn zeer gunstig te noemen met flinke kostenverlagingen tot gevolg per 1 januari 2011 voor bestaande klanten van Van Erp. Uiteraard kunnen ook lidbedrijven (lid van een van de aangesloten ondernemersverenigingen), die nog geen klant zijn bij Van Erp informatie opvragen en de vergelijking maken.

Interesse als bestaande of wellicht toekomstige klant bij Van Erp? Neem dan contact op met Harold van den Berk van Van Erp & Zn. B.V. of geef dit aan op het contactformulier aan ISK. 
 

Alle voordelen op een rijtje:

  • Van Erp biedt een goede service en heeft zich de afgelopen jaren als een betrouwbare partner op afvalgebied bewezen. Zij heeft service hoog in het vaandel staan!
  • Van Erp kan alle afvalstromen verwerken, waarbij de facturatie altijd via Van Erp verloopt, ook al wordt de inzameling in sommige situaties door derden uitgevoerd.
  • Van Erp hanteert een prijsstelling die zorgvuldig door ISK is vergeleken en wordt bewaakt. De prijsstelling mag dan ook uiterst concurrerend genoemd worden! U wordt daarbij niet geconfronteerd met extra toeslagen, waarmee andere afvalverwerkers hun klanten (in een later stadium) verrassen.
  • Van Erp kent korte kanalen waardoor zij snel haar expertise ter beschikking kan stellen en “direct” het meest effectieve en economische inzamelplan met u overeen kan komen.

Voor vragen of opmerkingen over dit project, kunt u contact opnemen met:

  • Suzanne van Gompel, Inkoopmanager ISK per e-mail (suzanne@iskempen.nl).
  • Harold van den Berk, Account Manager P. van Erp & Zn. B.V., te bereiken via telefoonnummers 0416-372469 / 06-86897778 ofwel per e-mail (harold@vanerpcontainers.nl).