ISK

Laatste nieuws:

Samen met Lyreco naar minder ongevallen op de werkvloer 12-10-21
Al jaren is Lyreco dè partner van ISK op het gebied van kantoorartikelen en ... »»
Nieuw ISK-project: personeelsshop TWM voor medewerkers 07-10-21
In samenwerking met het Bladelse lidbedrijf TWM biedt ISK haar aangesloten leden vanaf ... »»
Huidige contract arbodienst proforma opzeggen 09-09-21
ISK adviseert aangesloten lidbedrijven om het contract met hun huidige arbodienst ... »»
Nieuwe accountmanager bij afvalproject met Van Erp 06-09-21
Na een dienstverband van ruim 15 jaar heeft Toon van Lith, accountmanager bij P. van ... »»
Subsidie sneltesten stopt - Nieuwe prijs sneltest - CoronaCheck-app 03-08-21
Gesubsidieerd testen stopt per direct Lead Healthcare geeft aan dat 29 juli 2021 de ... »»
Inkoop-Samenwerking de Kempen

Inspecties technische installaties (E en W)


ISK en Van Empel Inspecties en Advisering hebben een unieke samenwerkingsovereenkomst gesloten. ISK leden ontvangen 10% korting voor inspectie van hun technische installaties (E en W). Lidbedrijven kunnen hiervoor zowel terecht bij hun vaste installateur als rechtstreeks bij Van Empel Inspecties en Advisiering.

Van Empel Inspecties en Advisering is volledig SCIOS gecertificeerd  voor deze dienstverlening. Dat houdt in dat zij op hoog kwaliteitsniveau inspecties, emissiemetingen en onderhoud uitvoeren aan technische installaties, waaronder stookinstallaties, biomassa installaties, elektrische installaties en arbeidsmiddelen. De door hen uitgevoerde inspecties voldoen daarmee aan de gestelde eisen van wet- en regelgeving, overheid en verzekeraars. Van Empel is de perfecte ISK partner om u te adviseren over bijvoorbeeld de regelgeving van het Activiteitenbesluit en de verplichtingen naar uw medewerkers, de continuiteit van uw bedrijf en de eisen van uw verzekeraar. 

Direct offerte aanvragen
Via de link https://www.vanempelinspecties.com/isk/  kunt u op een eenvoudige manier direct een offerte opvragen voor de diverse inspecties en keuringen. Uiteraard wordt daarbij 10% korting gehanteerd. 

Wenst u meer informatie?
Neem dan contact op met Van Empel Inspecties en Advisering op telefoonnummer 088-1700100 of info@vanempelinspecties.com. Meer info is ook via Hetty van der Hamsvoort van ISK te verkrijgen. (06-41559548, hetty@iskempen.nl).