ISK

Laatste nieuws:

ISK en energie 22-03-22
In samenwerking met Cinergie koopt ISK verscheidene jaren collectief elektriciteit en ... »»
Betrokken verzuimbegeleiding voor ISK-lidbedrijven - 15-03-22
Onlangs heeft het nieuwe jaar zijn intrede gedaan. Niet zelden gaat deze nieuwe start ... »»
Samen met Lyreco naar betere arbeidsveiligheid 21-02-22
Arbeidsveiligheid houdt in dat een werknemer zijn taak kan uitvoeren, zonder ... »»
Gratis kopieerpapier 28-01-22
VDP Office uit Valkenswaard heeft met ISK afspraken gemaakt op het gebied van de ... »»
Energieaudit - subsidieregeling 21-12-21
De afgelopen tijd heeft ISK in samenwerking met Cinergie, al jarenlang onze ... »»
Inkoop-Samenwerking de Kempen

Inspecties technische installaties (E en W)


ISK en Van Empel Inspecties en Advisering hebben een unieke samenwerkingsovereenkomst gesloten. ISK leden ontvangen 10% korting voor inspectie van hun technische installaties (E en W). Lidbedrijven kunnen hiervoor zowel terecht bij hun vaste installateur als rechtstreeks bij Van Empel Inspecties en Advisiering.

Van Empel Inspecties en Advisering is volledig SCIOS gecertificeerd  voor deze dienstverlening. Dat houdt in dat zij op hoog kwaliteitsniveau inspecties, emissiemetingen en onderhoud uitvoeren aan technische installaties, waaronder stookinstallaties, biomassa installaties, elektrische installaties en arbeidsmiddelen. De door hen uitgevoerde inspecties voldoen daarmee aan de gestelde eisen van wet- en regelgeving, overheid en verzekeraars. Van Empel is de perfecte ISK partner om u te adviseren over bijvoorbeeld de regelgeving van het Activiteitenbesluit en de verplichtingen naar uw medewerkers, de continuiteit van uw bedrijf en de eisen van uw verzekeraar. 

Direct offerte aanvragen
Via de link https://www.vanempelinspecties.com/isk/  kunt u op een eenvoudige manier direct een offerte opvragen voor de diverse inspecties en keuringen. Uiteraard wordt daarbij 10% korting gehanteerd. 

Wenst u meer informatie?
Neem dan contact op met Van Empel Inspecties en Advisering op telefoonnummer 088-1700100 of info@vanempelinspecties.com. Meer info is ook via Hetty van der Hamsvoort van ISK te verkrijgen. (06-41559548, hetty@iskempen.nl).