ISK

Laatste nieuws:

Samen met Lyreco naar minder ongevallen op de werkvloer 12-10-21
Al jaren is Lyreco dè partner van ISK op het gebied van kantoorartikelen en ... »»
Nieuw ISK-project: personeelsshop TWM voor medewerkers 07-10-21
In samenwerking met het Bladelse lidbedrijf TWM biedt ISK haar aangesloten leden vanaf ... »»
Huidige contract arbodienst proforma opzeggen 09-09-21
ISK adviseert aangesloten lidbedrijven om het contract met hun huidige arbodienst ... »»
Nieuwe accountmanager bij afvalproject met Van Erp 06-09-21
Na een dienstverband van ruim 15 jaar heeft Toon van Lith, accountmanager bij P. van ... »»
Subsidie sneltesten stopt - Nieuwe prijs sneltest - CoronaCheck-app 03-08-21
Gesubsidieerd testen stopt per direct Lead Healthcare geeft aan dat 29 juli 2021 de ... »»
Inkoop-Samenwerking de Kempen

Heftruckcursussen
 

Inkoop Samenwerking de Kempen heeft een samenwerkingsovereenkomst met lidbedrijf V-Tas uit Bladel voor wat betreft het geven van heftruckcursussen.

V-Tas, met de “V” van “Vakbekwaambeheid” biedt in samenwerking met ISK onderstaande cursus aan voor werknemers van ISK-leden (data in overleg met ISK-leden en V-Tas)::
- Heftruckopleiding volgens (IS-001 Vorkheftruckbestuurder) van 1 dag (tijden in overleg).
- Opleidingslocatie: op locatie van V-Tas in Bladel ('s ochtends theoriegedeelte) en Arendonk (B) ('s middags praktijkgedeelte), of in-company.
- Samenstelling van de groepen gebeurt in overleg met V-Tas; voor in-company-trainingen geldt een minimum van 4 personen per machine.
De opleiding is bedoeld voor warehouse-, magazijn- en expeditie-medewerkers met heftruckervaring, die (incidenteel) met de heftruck werken (minimum leeftijd is 16 jaar) en is met name gericht op de praktijk. Gegeven door ervaren en goed opgeleide docenten! Mocht u interesse hebben voor de aanzienlijk uitgebreidere cursus Intern Transport, dan kunt u contact opnemen met V-Tas.
Aan het einde van de opleidingsdag wordt een praktijk- en een theorie-examen afgenomen. Bij goed gevolg ontvangt de cursist een certificaat en een vakbekwaamheidspas (met geldigheidsduur van vijf jaar).


De kosten voor deze opleiding bedragen normaliter € 250,= per persoon; ISK-leden betalen slechts € 190,= per persoon! Inhoudelijke informatie over deze cursus vindt u hier. Aanmelden kan door middel van het retourneren van dit formulier (per fax, post of email) of per telefoon via Geert Vissers. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Geert Vissers van V-Tas (tel. 0497-331033 / 06-53663099; administratie@vhsbladel.nl) of met Hetty Maas (hetty@iskempen.nl).