ISK

Laatste nieuws:

BHV basis opleiding in april 2020 13-03-20
ISK-partner FAST organiseert een opleiding BHV (basis) voor werknemers van de ... »»
ISK: Afval in 2020 08-01-20
ISK volgt de ontwikkelingen op het gebied van afvalverwerking uiteraard op de voet. ... »»
Glasvezel in de Kempen 06-01-20
Bedrijven op bedrijventerrein De Kleine Hoeven maken reeds gebruik van de snelle ... »»
ISK en Lyreco: Samenwerking binnen en buiten de Kempen 16-12-19
ISK en Lyreco zijn vele jaren aan elkaar verbonden en werken samen om de Kempische ... »»
Geslaagde bijeenkomst wet informatieplicht bij Bruns in Bergeijk 02-12-19
Per 1 juli 2019 is de wet informatieplicht van kracht. Een grote groep bedrijven en ... »»
Inkoop-Samenwerking de Kempen

ISK en Lyreco: Samenwerking binnen en buiten de Kempen 16-12-2019

 

ISK en Lyreco zijn vele jaren aan elkaar verbonden en werken samen om de Kempische inkoopkracht te bundelen en daar voordelen uit te behalen voor aangesloten ondernemers op het gebied van de inkoop van kantoorartikelen. Uitgangspunt daarbij is dat deelname voor zowel een zzp-er, een MKB-bedrijf maar ook voor de grote Kempische bedrijven met meer dan 100 medewerkers voordeel biedt. Sander Gubbels, Salesmanager bij Lyreco voelt zich inmiddels ook écht verbonden met de regio.
 

‘Gedurende de periode dat ik actief ben binnen het ISK-gebied, hebben wij veel bedrijven binnen de Kempen zien groeien en nieuwe bedrijven zich zien vestigen. Heel mooi om deze groei van dichtbij mee te mogen maken. Nog mooier is het dat wij er een onderdeel van mogen uitmaken!’, geeft Sander Gubbels aan tijdens een gesprek op het Kempisch Bedrijvenpark in Hapert. ‘Groei binnen je bedrijf brengt gelijk ook andere behoeften met zich mee. Er is vaak tijd te kort om zaken meteen goed te regelen. Juist in deze behoefte, spelen wij als Lyreco een perfecte rol. Onze accountmanager is dagelijks in het gebied aanwezig om de bedrijven productinhoudelijk advies te geven, om nieuwe producten te presenteren, om mee te denken hoe wij jullie zoveel mogelijk kunnen ontzorgen.’ Samengevat betekent dat een leverancier die niet alleen een product levert, maar ook een toegevoegde waarde voor bedrijven is voor zowel de korte- als lange termijn. Bij vragen over producten of andere zaken is er één aanspreekpunt en word je niet van het kastje naar de muur gestuurd. Dat zijn belangrijke criteria waar ISK haar leveranciers op selecteert. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Josje Geldens en Sander Gubbels

 

De samenwerking met FittinQ binnen het collectieve contract is een mooi voorbeeld. Josje Geldens, Officemanager bij FittinQ: ‘Wij bestellen al geruime tijd de kantoorartikelen bij Lyreco. Tijdens een OBGB-bedrijfsbezoek sprak ik tijdens een rondleiding door ons distributiecentrum en de kantoren Sander over ons bedrijf en de samenwerking met Lyreco.’ Gedurende dit gesprek werd duidelijk dat er veel meer mogelijkheden waren om samen te werken. Met CFO Lucas Verhagen van FittinQ werd een afspraak gemaakt om dit te bespreken. Sander Gubbels: ‘Buiten de vestiging in Hapert, het hoofdkantoor, leveren we nu ook aan de winkels in Son en Breugel, Breda en Zaandam. Gezien onze internationale footprint genieten nu ook de bedrijfslocaties Krefeld (DE), Londen (UK), Barcelona (ES) en Krakau (PL) van dezelfde voorwaarden.’ Het zoveel mogelijk werken met één leverancier heeft het bestelproces enorm vereenvoudigd en levert naast tijdsbesparing nog veel andere voordelen op. De Lyreco salesmanager besluit lachend: ‘Door het nemen van deze stappen groeien we samen als bedrijf! Ik kijk uit naar de toekomst en het verder optimaliseren van onze samenwerking onder de ISK vlag.”