Menu Sluiten

Collectieve inkoopvoordelen
voor bedrijven in De Kempen

Aangesloten ondernemersverenigingen

Inkoopprojecten

Profiteer van voordelige tarieven door deel te nemen aan collectieve inkoopprojecten. We maken afspraken met leveranciers in diverse categorieën, zoals afvalverwerking, veiligheid, kantoorbenodigdheden, energie en glasvezel.

Een overzicht van deze projecten vind je via onderstaande button:

Over ISK

ISK is de organisatie voor inkoopsamenwerking in de westelijke kempen, bestaande uit de gemeenten Eersel, Bladel, Reusel – de Mierden en Bergeijk.

De vereniging ISK is een gezamenlijk initiatief van de ondernemersverenigingen Ondernemend Eersel (Eersel), OBGB (Bladel), OVBRM (Reusel – de Mierden), en POB (Bergeijk).

Alle leden van deze vier ondernemersverenigingen kunnen vrijblijvend gebruik maken van de voordelen die de projecten van ISK hun bieden.

Laatste nieuws

Nieuws

Pallet inzameling

Pallets rond slingerend ….……. opgestapelde pallets tegen de omheining geplaatst waardoor inbraakgevoeligheid om de hoek komt kijken …..……. onnodige risico’s m.b.t. brandveiligheid …..……. gebruikte pallets …..…….

Lees verder »
Nieuws

Nieuwe accountmanager ISK

Aangenaam, mijn naam is Suzanne van Gompel, recent aangesteld als accountmanager van ISK. Na een prettige kennismaking met het ISK-bestuur kijk ik ernaar uit om de belangen van de aangesloten ondernemers te mogen behartigen.

Lees verder »

Kom in contact

Heb je vragen over de inkoopprojecten of over onze organisatie? Neem dan contact met ons via onderstaande button. We staan u graag te woord!